Alman seçmenler Trump İdari Memurlarının Seçim eksikliğini not etti

BenMelek

New member
Trump yönetim memurunun Alman kampanyasına müdahalesi, bazı sol seçmenleri dağıttı, ancak sandık merkezleri üzerindeki röportajlardan görülebileceği gibi Almanya veya AFD için sağcı aşırılık yanlısı alternatifini destekleyen diğerleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Doğu şehri Dresden'deki birkaç seçmen, bu ay Münih Güvenlik Konferansı'nda Başkan Yardımcısı JD Vance'in “aşırı” olarak “aşırı” olarak “aşırı” partiler olarak kaçınılmayan bir konuşmada bir konuşmayı kaydetti.

Biletini Yeşil Parti ile Alman solu arasında bölünen bir mühendis olan Tim Adams, Alman Sol -Wing Partisi, milyarder Trump danışmanı Elon Musk'un Alman seçimlerini etkileme girişimlerini eleştirdi. Bay Musk AFD'yi onayladı ve partinin eş başkanlığı Alice Weidel'i övdü. Geçen ay bir AFD mitingiyle konuştu ve seyirciye Almanya'nın “geçmiş suçluluk üzerine çok fazla yoğunlaştığını” söyledi.

Adams, bu müdahaleler “siyasetimiz için çok kötüydü” dedi.

Diğerleri Başkan Trump ve yönetimine destek verdiler. Her ikisi de AFD'ye oy veren Andreas Mühlbach ve Anja Zeumer, Yeni Amerikan başkanını karşıladıklarını söyledi.

Aschaffenburg'da Peter Kraus, AFD için “büyük sevinçle” oy verdiğini ve Bay Vance ve Bay Musk'un tavsiyesi üzerine emekli bir ressam söyledi.

Kraus, “Amerikalı başkan yardımcısı ve Elon Musk'u söylediğinde, evet, tam olarak benim fikrim var.” Dedi. “Ve bu ikisi kadar iyi eğitilmiyorum.”