AK Parti Gen. Bşk Danışmanı Güldal Akşit ziyaret

KripTon

Member
BİZLERİ DESTEKLEDİKLERİ İÇİN KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Genel Lider Danışmanı Güldal Akşit ve birlikteindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti lisana getiren Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan, ” Kıymetli hemşerimizi Malatya‘da konuk etmek bizleri şad etmiştir. Güldal hanım, gerek bakanlığı devrinde gerekse Başbakanlık Müşavirliği devrinde Malatya ile ilgili iş ve süreçlerden dolayı kendilerini ziyaret ettiğimizde Malatya’nın işlerinin bir an evvelden yapılması noktasında bakanlıklar ve bürokrasi nezdinde gerçekten azami titizliği ve uğraşı göstermiştir. Malatya hizmetler bakımından da şu anda Türkiye’de en çok yatırım yapan belediyeler hüviyetindedir. Burada da Sayın Bakanımızın Malatyalı olması hasebiyle Malatya’ya ve büyükşehir belediyemize göstermiş olduğu yakınlığın epeyce büyük değeri vardır. Bütün çalışmaları için ve görülmeden yalnızca gölgeleriyle bizleri destekledikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle pahalı babaları Galip Demirel’i rahmetle ve minnetle yâd ediyorum” halinde konuştu.

UZAKLARDA DA OLSAK GÖNLÜMÜZ DAİMA MALATYA’DAYDI

Büyükşehir Belediye Lideri Selahattin Gürkan’a yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden AK Parti Genel Lider Danışmanı Güldal Akşit ise yaptığı konuşmada, ” Hoş konut sahipliğinden dolayı Sayın Selahattin Gürkan lidere teşekkür ediyorum. Biz Selahattin Liderimizi Battalgazi Belediye Başkanlığından itibaren tanıyoruz. Kendisi Battalgazi’de epey hoş izler bıraktı. Battalgazi’yi Battalgazi yaptı. ötürüsıyla birinci hizmetlerini, hizmetlerinin birinci ışıklarını orada gördük. Gerisinden Malatya Büyükşehir Belediye Lideri olarak hizmetlerine devam etti ve ediyor. Malatya’ya girişte insan ister istemez başka kentlerle kıyas yapıyor. Kendi memleketim olması hasebiyle de gurur duydum. Malatya’nın büyükşehir olduğunu, hoş bir kent olduğunu bir kere daha gördüm ve yaşadım. Liderimize bu vesileyle teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Liderimiz sağ olsun merhum babamdan bahsetti. Galip Demirel hakikaten Malatya sevdalısıydı. Bizlere de bu duyguyu aşılayarak yetiştirdi. Her ne kadar Malatya’da okumadıysam da Malatyalı olduğumu her vakit hissettim. Uzaklarda da olsak gönlümüz daima Malatya’daydı. Memleketimiz için bizden bir yardım yahut dayanak istendiğinde seve seve elimizden geleni yapmaya çaba ettik ve etmeye devam edeceğiz inşallah” tabirlerini kullandı.

Kaynak: Bültenler