İstanbul’dan müracaatta bulunan vatandaş, 2020 Kasım ve Aralık aylarına ilişkin doğalgaz faturası gelmemesi üzerine ilgili kurum ile görüştüklerini ve yetkililerinin gelip sayacın bozuk olduğunu belirterek sayacı değiştirdiklerini belirtti. Meskende iki kişi kaldıklarını ve çalıştıkları için konutta bulunmadıklarını söz eden müracaatçı, sayaç değiştikten daha sonra 817 TL fatura geldiğini belirterek, hususla ilgili şikayet kaydı oluşturduğunu ve kendisine son bir yıldır sayacın yanlış okuma yapmış olması nedeni öne sürülerek yüksek fatura geldiğinin yetkililer tarafınca bildirildiğini söylemiş oldu.
Müracaatçı, sayaç değişikliği daha sonrasında hesaplanan ortalama tüketim bedelinin olağan olmadığını belirterek fazla gelen fatura bedelinin bir daha düzenlenmesi ve mağduriyetinin giderilmesi için Kamu Denetçiliği Kurumuna başvurdu.
KDK devreye girdi doğalgaz fatura bedeli düştü
Başvuruyu inceleyen Kamu Denetçiliği Kurumu, ilgili yönetim ile görüşmeler gerçekleştirdi. KDK’nın teşebbüsleri kararında ilgili yönetim, şikayete husus olan 817 TL gelen fatura meblağını düzelterek 96,00 TL meblağında yeni fatura çıkarıldı ve bu biçimdece vatandaşın mağduriyeti giderildi.
Müracaatçı, sayaç değişikliği daha sonrasında hesaplanan ortalama tüketim bedelinin olağan olmadığını belirterek fazla gelen fatura bedelinin bir daha düzenlenmesi ve mağduriyetinin giderilmesi için Kamu Denetçiliği Kurumuna başvurdu.
KDK devreye girdi doğalgaz fatura bedeli düştü
Başvuruyu inceleyen Kamu Denetçiliği Kurumu, ilgili yönetim ile görüşmeler gerçekleştirdi. KDK’nın teşebbüsleri kararında ilgili yönetim, şikayete husus olan 817 TL gelen fatura meblağını düzelterek 96,00 TL meblağında yeni fatura çıkarıldı ve bu biçimdece vatandaşın mağduriyeti giderildi.