16 Kasım 2021 Resmî Gazete bugünün kararları neler? 16 Kasım Salı Resmi Gazete’de yayımlandı! 31661 sayılı Resmi Gazete

KripTon

Member
Resmi Gazete bu günün kararları neler? 16 Kasım 2021 tarihindeki Resmi Gazete bugünün kararlarında neler var? 16 Kasım Salı günü yayımlanan Resmi Gazete’de, günün ilanlarını ve alınan karaların bilgilerinı görüntülemek için PDF halini indirme seçeneği de bulunuyor. Yasama Kısmı Kanunları, Yürütme ve yönetim kısmına ait gelişmeler, Yargı Kısmı kanunları ve günün ilanları Resmi Gazete’de yer alıyor. İşte ayrıntılar…

RESMÎ GAZETE BUGÜNÜN KARARLARI NELER?

YASAMA KISMI

KANUN

7342 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Katar Devleti Hükümeti içinde Büyük Çaplı Tertiplerin Yerine Getirilmesinde İş Birliği temalı Niyet Mektubunun Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun

YÜRÜTME VE YÖNETİM KISMI

MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR

–– Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği içinde 27/10/2021 Tarihinde Brüksel’de İmzalanan Ekli “Türkiye Cumhuriyeti’nin Birlik Programı Ufuk Avrupa-Araştırma ve Yenilik Çerçeve Programına İştiraki Konusunda Milletlerarası Anlaşma”, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor Alanlarındaki Birlik Programı Olan Erasmus+ Programına İştiraki Konusunda Anlaşma” ve “Türkiye Cumhuriyeti’nin Avrupa Dayanışma Programına İştiraki Konusunda Anlaşma”nın 1/1/2021 Tarihinden Geçerli Olmak Üzere Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 4804)

–– 2017 Yılı Türkiye İçin Yıllık Aksiyon Programına İlişkin Finansman Mutabakatında Değişiklik Yapılmasına Ait Olarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Avrupa Kurulu içinde Mektup Teatisi Yoluyla İmzalanan Ekli Değişiklik Protokolünün Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 4805)

ATAMA KARARLARI

–– Cumhurbaşkanlığı tarafınca Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2021/529, 530, 531, 532, 533, 534, 535, 536)

YÖNETMELİKLER

–– Harran Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve İmtihan Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Malatya Turgut Özal Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Lisans ve Ön Lisans Eğitim-Öğretim ve İmtihan Yönetmeliği

KONSEY KARARI

–– Güç Piyasası Düzenleme Şurasının 11/11/2021 tarihindeki ve 10560 Sayılı sonucu

İLÂN KISMI

a – Yargı İlânları

b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

c – Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Pahaları

Haberler.com – Son Dakika Haberleri